Kivimyynti- ja asennuspalvelut

Kivialan lujalla ammattiosaamisella.

Kattavasta kivivalikoimasta parhaat tuotteet 

Kivipaasi Oy myy ja toimittaa kiviaineksia erilaisiin kohteisiin. Kivialan erinomaisesti tunteva henkilöstömme opastaa ja neuvoo sopivien kivien valinnassa rakennuskohteeseen. Tarvittaessa ohjeistamme asiakastamme asennuksen osalta.

Graniitti

Graniitit

Graniitti on kestävä ja runsaasti käytetty, luonnonkivestä lohkaistu kivimateriaali. Kauniina laattana graniitti soveltuu erilaisten sisätilapintojen laatoitukseen tai pihalaatoitukseen.

Marmori

Marmorit

Marmori on monikäyttöinen ja näyttävä rakennusmateriaali. Värivalikoima on kattava ja sillä saadaan luotua ylellinen vaikutelma. Marmori soveltuu sisätiloihin, mutta valikoimissamme on myös ulko-olosuhteisiin soveltuvia kivilaatuja. 

Kalkkikivi

Kalkkikivet

Pehmeä kalkkikivi soveltuu parhaiten sisätilojen verhoiluun. Kalkkikiveä voidaan käyttää lattia- ja seinäverhoilussa. Kalkkikivi on väritykseltään lämmin ja luonnollinen. Se soveltuu erityisesti sisustuskohteisiin.

Kiviasennukset laadukkaalla lopputuloksella

Kivipaasi Oy on kivimyynnin ja -asentamisen kokenut ja asiantunteva yritys. Asennamme erilaisia kivituotteita. Olemme olleet mukana useissa mittavissa julkisissa ja yritysrakentamishankkeissa. Tutustu referenssikohteisiimme.

julkisivuasennukset

Julkisivukiviasennukset

Rakennuksen julkisivu vaikuttaa visuaalisen ilmeen lisäksi myös energiatehokkuuteen ja rakenteiden vakauteen. Kivimateriaali soveltuu erinomaisesti julkisivurakentamiseen. Kivipaasi Oy toteuttaa vaativia julkisivukiviasennuksia.

Kivilaatoitukset

Kivilaatoitukset

Erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvat tilat ja niiden olosuhteet vaikuttavat lattia- ja seinämateriaalien valintaan. Kivipaasi Oy tarjoaa asiantuntevaa kivilaatta-asennuspalvelua myös suurempiin rakennusprojekteihin.

Luonnonkiviasennukset

Luonnonkiviasennukset

Kaunis luonnonkivi on rakennusmateriaalina katseenvangitseva ja kestävä. Luonnonkivi on monikäyttöinen kivimateriaali, jota voidaan käyttää sisä- ja ulkokäytössä. Kivipaasi Oy toteuttaa asennukset ammattitaitoisesti.

Kokenut kiviasentaja

Kivipaasi Oy on toiminut kivimyynti ja -asennusalalla pitkään. Meillä on kattava ja toimiva yhteistyöverkosto. Osaamme palvella asiakkaitamme vaativissakin projekteissa.  Tunnemme kivilajien ominaisuudet sekä soveltuvuudet eri kohteisiin.

Ota yhteyttä