Infra- ja talonrakentaminen

Kestävän kivirakentamisen osaaja.

Infrakohteiden luotettava kivirakentaja 

Kivipaasi Oy:llä on vuosikymmenten kokemus kivimateriaalin käytöstä infrarakentamisessa. Olemme olleet mukana useissa kaupunkirakentamiskohteissa ja toteuttaneet vaativia infrarakentamiskohteita. Tutustu referensseihimme.

Kivportaat

Kiviportaat ja laatoitukset

Kivipaasi Oy tekee porras- ja laatoitustyöt infrakohteisiin kokeeneesti ja ammattitaitoisesti. Toteutamme kaikki kohteemme laadukkasti. Huolehdimme, että kohteen lopputulos on näyttävä ja  kestävä. 

Kivimuurit

Kivimuurit

Kivipaasi Oy toteuttaa infrarakentamisessa kohteeseen sopivia muurikivirakennelmia. Muurikiveyksiä käytetään alueiden rajaamiseen. Rakennamme  vaikuttavia ja kestäviä kokonaisuuksia. 

Kiveykset

Noppa-ja nupukiveykset, reunakivet

Kivipaasi Oy tekee nupu- ja noppakivillä päällystystyöt infrarakentamisen ympäristökohteisiin ja toteuttaa alueisiin sopivia sekä toimivia reunakivetyksiä.

Talonrakentamisen kivirakennuspalvelut vankkalta ammattilaiselta

Kivipaasi Oy on kivirakentamisen kokenut ammattilainen. Me toimimme talonrakennuksen julkisissa sekä isommissa rakennusliikkeiden projekteissa kivirakentajina. Referenssit-sivulla löydät enemmän tietoja kohteistamme.

Julkisivurakentaminen

Julkisivurakentaminen

Kivipaasi Oy on kokenut kivijulkisivujen rakentaja.  Julkisivulta vaaditaan lujuutta ja pitkäikäisyyttä. Tunnemme kivimateriaalit ja osaamme löytää asiakkaillemme  parhaat ratkaisut rakennuskohteisiin.

Kivilattiat

Lattiat

Kivipaasi Oy:llä on vuosien kokemus laadukkaiden, kovaa kulutusta kestävien kivilattiapintojen rakentamisesta. Kivimateriaalien tuntemus luo valmiudet suositella parasta ratkaisua asiakkaillemme.

Sokkelit

Sokkelit

Kivipaasi Oy:n ammattiosaajat toteuttavat laadukkaita sokkeliratkaisuja. Rakennamme kestäviä ja näyttäviä kivisokkeleita. Olemme kokeneita ja luotettavia sokkelirakentamisen asiantuntijoita.

Infra- ja talorakentamisen osaaja

Olemme toimineet pitkään erilaisissa rakennusprojekteissa kivirakentamisen asiantuntijoina ja meillä on kattavat yhteistyöverkostot sekä asiakaslähtöinen työskentelytapa. Me osaamme vaativan kivirakentamisen ja tunnemme kivilajien ominaisuudet sekä soveltuvuudet eri kohteisiin.

Ota yhteyttä