Kivimyynti- ja asennuspalvelut

kivialan lujalla ammattiosaamisella

0503898008

Kattavasta kivivalikoimasta parhaat tuotteet 

Kivimyynti

Kivipaasi Oy myy ja toimittaa kiviaineksia erilaisiin kohteisiin. Ammattitaitoinen ja kivialan erinomaisesti tunteva henkilöstömme opastaa ja neuvoo sopivien kivien valinnassa rakennuskohteeseen. Tarvittaessa ohjeistamme asiakastamme asennuksen osalta.

Valikoimistamme löytyvät kivet niin ulkoverhoiluun, kuin sisustukseenkin. Myymme graniittikiviä, marmoria ja kalkkikiviä.

graniitti

Graniitit

Graniitti on kestävä ja runsaasti käytetty, luonnonkivestä lohkaistu kivimateriaali. Kauniina ja ajattomana laattana graniitti soveltuu erilaisten sisätilapintojen laatoitukseen ja se on myös erinomainen valinta esimerkiksi pihalaatoituksena. Lisäksi sitä voidaan käyttää lohkottuna ja sahattuna alueiden rajaamiseen, muuri- ja porraskiveksi sekä noppakiveksi.

Kivipaasi Oy:n valikoimista löydät sopivat kivet kohteeseesi.

marmori

Marmorit

Marmori on monikäyttöinen, kaunis ja kiiltäväpintainen rakennusmateriaali. Erityisen näyttäviä toteutuksia saadaan, kun marmoria käytetään sisustamiseen. Marmorikiven värivalikoima on kattava ja se on ominaisuuksiltaan hienorakeinen kivimateriaali. Näyttävyytensä ja kauneutensa takia sitä käytetään, kun halutaan luoda laadukas ja ylellinen vaikutelma rakennusten lattia- ja seinälaatoissa.

Marmorista löytyy myös muutamia, Suomen vaativia ilmasto-olosuhteita  kestäviä kivilaatuja, vaikka yleisesti ottaen sitä ei ulkokäytössä juurikaan suosita.

Kivipaasi Oy:n valikoimista löydät parhaiten soveltuvat kivet kohteeseesi.

kalkkikivi

Kalkkikivet

Pehmeä kalkkikivi soveltuu parhaiten sisätilojen verhoiluun. Kalkkikiveä voidaan käyttää lattia- ja seinäverhoilussa. Se antaa miellyttävän pehmeyden tunteen jalan alla lattiamateriaalina ja on hiljainen. Kalkkikivi on väritykseltään lämmin ja luonnollinen. Se soveltuu erityisesti sisustuskohteisiin.

Kivipaasi Oy:n valikoimista löydät laadukkaat ja näyttävät kivet kohteeseesi.

Laadukas lopputulos kokeneelta kiviasennusyritykseltä

Kiviasennus

Kivipaasi Oy on kivimyynnin ja -asentamisen kokenut ja asiantunteva yritys. Me asennamme erilaisia kivituotteita. Olemme olleet mukana useissa mittavissa julkisissa ja yritysrakentamishankkeissa. Referenssit-sivulla löydät enemmän tietoja kohteistamme.

Olemme toimineet kivenmyynti ja -asennusalalla pitkään ja meillä on kattava sekä toimiva yhteistyöverkosto alalla. Me osaamme palvella asiakkaitamme vaativissakin projekteissa ja tunnemme kivilajien ominaisuudet sekä soveltuvuudet eri kohteisiin.

 

Kivi rakennusmateriaalina on ominaisuuksiltaan kestävää ja se säilyy lähes muuttumattomana jopa satoja vuosia. Suomalaisten kivien laatu on korkeatasoinen. Ne ovat rakenteeltaan kauniisti kuvioituja ja valikoima on värityksen suhteen laaja.

Kivirakenteet antavat hyvät mahdollisuudet toteuttaa kivirakentamista erilaisiin käyttökohteisiin.

Kivipaasi Oy asentaa kivet muureihin ja verhouksiin. Me toimitamme ja asennamme kivilaatat, reunakivet, tolpat, pilarit ja portaat sekä noppa- ja nupukivet kohteeseesi.

 

julkisivu, Karmikatu 21

Julkisivukiviasennukset

Kasarmikatu 21, Helsinki 

 

Rakennuksen julkisivulla on nykyisin visuaalisten ja esteettisten vaatimusten lisäksi, myös vaikutukset energiatehokkuuteen ja rakenteiden vakauteen.

Kivi materiaalina on luja, kestävä ja energiatehokas.

Koivusaaren metroasema

Kivilaatoitukset

Koivusaaren metroasema, Helsinki

 

Erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvat tilat ja niiden olosuhteet vaikuttavat lattia- ja seinämateriaalien valintaan. Laatoilla voidaan vaikuttaa tilojen avaruudentuntuun ja voidaan luoda näyttäviä tilakokonaisuuksia.  Me tarjoamme laadukasta ja asiantuntevaa kivilaatta-asennuspalvelua myös suurempiin rakennusprojekteihin.

Lahden läntinen hautausmaa, muistomuuri

Luonnonkiviasennukset

Muistomuuri, Lahden läntinen hautausmaa

 

Kaunis luonnonkivi on rakennusmateriaalina katseenvangitseva ja kestävä. Luonnonkivi on monikäyttöinen kivimateriaali, jota voidaan käyttää sisä- ja ulkokäytössä esimerkiksi sisustuksessa, seinissä, sokkeleissa ja julkisivuissa. Me toteutamme luonnonkiviasennuksia ammattitaitoisesti ja kokeneesti.